HONDENFOTOGRAFIE


Waarom honden?

Zelf heb ik tijdens mijn jeugd steeds Beagles in mijn leven mogen hebben. Honden zijn dan ook altijd belangrijk en fascinerend geweest voor mij. Ze blijven verbazen met hun oprechte vreugde en geluk.

Een aantal jaren geleden, besloot ik samen met mijn vriendin via Animal Care España (SHIN - ACE Charity) een hondje uit Spanje te adopteren (Leah, links op de foto), aangezien honden daar in de meest vreselijke omstandigheden leven en als objecten worden behandeld. Al snel volgde een tweede geluksvogel (Canelo, rechts op de foto). Met grote dank aan Fabienne Paques, de Belgische oprichtster van dit prachtige initiatief!

Ondertussen vangen we ook regelmatig hondjes op die dringend moeten herplaatst worden, of die minder kans maken op adoptie. Om deze hondjes zo snel mogelijk aan een nieuwe thuis te helpen, maak ik aantrekkelijke foto's voor op de SHIN-website. Hieruit is mijn grote liefde voor hondenfotografie ontstaan.

Ik vind het belangrijk dat de schoonheid van deze trouwe dieren wordt vastgelegd in herinneringen om te koesteren.

Voor meer info over ACE Charityhttps://www.ace-charity.org/nl/organisatie/een-woord-van-fabienne

Wil jij ook een eerbetoon aan je trouwe viervoeter? Laat het me weten, dan doe ik dit met het grootste plezier voor jou!


CONTACT

Waarmee kan ik jou helpen?